joi, 6 mai 2010

Animale pe sosea (II)

Am ramas datoare sa povestesc ce-am patit cu niste caini. Dupa ce am fugit din calea unei vaci pasionale, am oprit la Lukoil sa-mi hranesc mandra, ca deja eram pe rezerva. Opresc frumos motocicleta langa o pompa, conving un furtun sa stea cuminte in rezervor, platesc, ma echipez, o pornesc si un caine ma zareste.

Pe jumatate adormit, ma priveste urat pret de cateva secunde apoi decide ca sunt numai buna sa ma atace. Invatasem eu demult de la un motociclist sa turez motorul ca sa sperii cainii rautaciosi de pe drum, acum era momentul sa aplic. Turez oleaca, turez mai tare, dau toba incepe sa pocneasca, iar efectul nu mai aparea. Ba dimpotriva, am reusit sa mai trezesc un caine din somn. Dupa atata harmalaie, apare o javreta  rea, al dracu si cu ifose de erou, astfel incat acum aveam doi pe-o parte, unul pe cealalta parte, de nu mai stiam care picior sa pun jos sa ma asigur linistita. In tot timpul asta, un fraier statea mai incolo si-mi zambea fericit, cat timp ma luptam cu "prietenii omului".

Am stat cat am stat in intersectia aia, n-am observat sa treaca vreo masina asa ca am plecat fara sa ma asigur deloc, cu toata haita dupa mine. Stii cum aratam? Ca la nunta! Eu, pe ditamai motocicleta, catelul rau si alb care tinea loc de mireasa si nasii, aia doi ramasi prin spate. Mare noroc am avut ca nu era nimeni pe drum in momentul ala, altfel afis ma faceam, cu toti "nuntasii" mei.
blog comments powered by Disqus