duminică, 21 martie 2010

Tentativa de mecanica moto: concluzii

Desi au fost mai multe situatii cand motocicleta mea a fost nitel "gadilata", astea trei au fost singurele comice. Nu de alta, dar m-am invatat minte si acuma chem direct mecanicul, nu-mi mai bat capul :D Totusi, pentru cei carora ar mai vrea un episod, ii informez ca oglinda stanga vrea sa-si dea demisia iar inlocuirea sa e ceva prea banal ca sa-l deranjez pe 'nea mecanicu'. V-ati prins ce s-ar putea sa urmeze,da? :D

Revenind la treburile noastre, am cateva sfaturi pentru aia mai incepatori ca mine,bazate strict pe experienta personala.

1.Daca nu porneste, asigura-te ca ai apasat pe absolut tot ce trebuia, ridica cricul si incearca iar.
2.Iarna, viziteaz-o macar o data la doua saptamani s-o pornesti. In caz contrar, primavara ai s-o scoti din garaj impingand si, eventual, asa ai sa circuli toata vara, in functie de cat e de buna motocicleta ta.
3.Fii pretentios si nu lasa pe oricine sa se bage la surubarit. S-ar putea sa iti strice mandra si mai tare. Ori, s-ar putea sa mergi ceva timp cu niste suruburi lipsa, cum am patit eu iarna trecuta :D
4.Fa-i o revizie serioasa macar o data pe an (primavara). Te scuteste de multe cheltuieli.
5.Cand e ceva de reparat, rezolva problema cat de mult poti. Altfel, se aduna multe de reparat, costa si te afecteaza daca vrei s-o vinzi sau pur si simplu te-ai saturat sa circuli spunand rugaciuni.

Sfaturile astea sunt bazate doar pe experienta personala. Daca am gresit pe undeva sau ai ceva de completat, nu ezita
blog comments powered by Disqus