duminică, 17 ianuarie 2010

Noua atitudine fata de gripa porcinaMai tineti minte ce povesti circulau pe net despre vaccinul anti-porcina? Ca e facut sa ne omoare, ca nu e testat...haideti, ca v-am mai povestit. Sunt unii care abia aveau habar despre vaccin dar au luat decizia sa nu-l faca pentru ca asa fac toti din jur.Si acum,mare parte dintre oameni si-au luat teapa. Desi anul trecut s-a crezut ca fenomenul dispare, uite ca in 2010 el a luat o amploare tot mai mare si acum toti alearga sa-si faca vaccinul.

Eu am ales sa-l fac inca din anul trecut si pana la noul val, toata lumea se uita la mine ca la o noua specie de cocos :) Ciudat, nu-mi crescuse codita, n-aveam bot, nu ma ingrasasem, mergeam la fel de usor in doua picioare si al naibii,nici macar nu murisem! Acum s-au trezit unii fraieri pacaliti de prostime sa faca vaccinul. Ma rog, mai bine mai tarziu decat niciodata, dar cu ceilalti cum ramane? Marii crestini care credeau ca totul e o conspiratie si doar Dumnezeu ii poate ajuta, pe ei ce i-o apucat sa-l faca? Sau cetatenii cu atat de multa demnitate incat nu acceptau sa se "testeze" vaccinul pe ei, acum de ce il fac? Sursele sigure au negat de la inceput zvonurile, dar nu prea le-a crezut lumea.

Si uite-asa, cu prima ocazie se duc naibii principiile aparent solide ale multor oameni de rand care merg si iau decizii dupa cum bate vantul iar apoi se plang ca nu le merge bine.
blog comments powered by Disqus