marți, 24 noiembrie 2009

O noua enigma in lumea muzicala: Lady GagaA debutat anul trecut, cu  "Just Dance", o melodie destul de usor de digerat si relativ comerciala. A continuat cu "Poker Face", in videoclipul careia si-a mai cizelat stilul.Apoi a aparut "LoveGame". Cand toti ceilalti ar fi crezut ca ala e stilul ei, Gaga a lansat "Paparazzi", unde a aparut cu un  look foarte modificat. Auzim peste tot despre ea si totusi, cine e tanti asta? :)


Niscaiva date biografice :)

Stefani Joanne Angelina Germanotta, ca asta e numele ei real, s-a nascut pe 28 martie 1986, in New York. Numele actual, de scena l-a preluat de la melodia celor de la Queen: Radio Gaga, dupa cum au banuit cativa. A lansat primul album in 2008, " The Fame" dar n-a avut cine stie ce succes, doar melodiile "Just Dance" si "Poker Face" fiind apreciate. Sa stiti ca din punct de vedere profesional, e fara cusur fata: stie sa cante la pian de la 4 ani si a facut scoala de arte in New York.


Stilul vestimentar

Oricine a vazut vreun videoclip de-al ei stie ca nu are un fel de a se imbraca tocmai...obisnuit :) E normal, e artista, trebuie sa iasa in evidenta! Cu toate acestea, unii tot i-au catalogat stilul drept unul vulgar, dar original. Si feminin, as adauga eu :) Cum cantareata doreste putin cam mult sa iasa in evidenta, au aparut mici- mari scandaluri in presa, scandaluri pe care vi le detaliez imediat.

Lady Gaga si Muzeul de Arta Contemporana

Ca orice vedeta care se respecta, a primit o invitatie la aniversarea celor 30 de ani de cand exista muzeul. Ghiciti cu ce s-a imbracat :) Avea o rochie de culoare ceva intre alb si roz(depinde unde priveai), niste cizmulite dragute, o palarie cu o forma greu de definit si un machiaj care o facea sa para ca a plans recent. Aaa...si a cantat la un pian roz :) Daca vreti poze, detalii si alte treburi, serviti

Baiat sau fata?

Probabil ca multa lume a auzit despre asta. Toata treaba a pornit de la un concert cand, dandu-se jos de pe motocicleta, s-a vazut cam tot ce era sub rochie, printre care si unele lucruri care chiar n-ar trebui sa se vada la o fata, de unde si ideea ca ar fi hermafrodita. Da, Lady Gaga a recunoscut ca sunt adevarate zvonurile.


Acum,ultima ei "boacana" este colaborarea cu Beyonce. Ce-o iesit? Vedeti mai jos.

Voi ce parere aveti despre Lady Gaga?
blog comments powered by Disqus