luni, 7 septembrie 2009

Stiri locale

De ocupat timpul la sfarsit de vacanta

In ultima saptamana de vacanta(adica asta),probabil pentru a ne intra din timp in ritmul alert din timpul scolii,Biblioteca Judeteana Bacau organizeaza diverse activitati culturale. Parerea mea este ca pare interesant,daca e sa ma iau dupa ce scrie in stire. Nu neaparat ca laud talentul vreunui scriitor obscur,dar pot afla ce carti bune au scapat necitite sau au aparut recent;) Mai multe detalii,aici Pentru cei care nu sunt din Bacau, sa caute in oras la ei,ca sigur trebuie sa fie activitati asemanatoare :)

Pentru doritorii de fapte bune

Nu propun strangere de bani pentru salvarea vreunui om bolnav,ci o solutie mai eficienta care permite vindecarea multor oameni: donarea de celule stem. Probabil ati mai auzit despre asa ceva, acum se poate si la Bacau. Mai multe detalii,aici

Avem si noi campionii nostri

In seara asta am citit in Desteptarea,varianta tiparita,un articol despre un baiat din liceu cu mine, campion mondial la karate. Baiat de varsta mea, care in mod normal ar trebui sa fie cat mai obraznic(varsta si generatia,na), cu tigara in gura, in bar,inconjurat de pitipoance si, eventual,dat la stiri pentru cine stie ce infractiuni, dar el nu,vrea neaparat sa iasa in evidenta cu ceva bun. Bravo lui si succes in Japonia ;) Articolul din varianta tiparita nu l-am gasit pe net, dar cautati editia de azi daca nu ma credeti. E acolo,pe ultima pagina, un ditamai articolul. Bogdan Godociu il cheama. Spor la scotocit :)