joi, 17 septembrie 2009

Ghidul Motociclistului

Nu,nu tin morala nimanui si nici nu dau sfaturi ca-s prea mica deci n-am cui,ci fac o recomandare in domeniul moto. Fiecare motociclist cred ca stie cum era la inceput,de cauta innebunit printr-o multime de site-uri si prieteni informatii despre domeniul moto: ce motor sa-si ia, care
-i treaba cu echipamentul, cum sa nu se apuce de plans cand trebuie sa-i faca revizia,la ce se refera spiritul motociclistic si tot felul de alte minunatii.

Uite acu o aparut o carte care le reuneste pe toate si te scapa de griji. Acolo ti se povesteste tot ce-am enumerat mai sus plus diverse sfaturi ca sa-ti fie calatoriile frumoase.Personal n-am citit cartea,abia am descoperit-o. Pentru mai multe informatii,poftiti descriere:


Motociclismul nu este doar un sport, este un mod de viata, cu reguli stricte, pe care trebuie sa le respecti. Pentru a fi un motociclist desavarsit trebuie sa cunosti foarte multe lucruri, nu este suficient sa ai o motocicleta.
Alegerea motocicletei care i se potriveste, pilotarea ei cu responsabilitate, respectarea tuturor regulilor de circulatie dar si multe „secrete” care iti pot usura calatoria, toate acestea fac parte din arsenalul de cunostinte pe care un motociclist trebuie sa-l posede.
Ghidul motociclistului isi propune mai mult decat o simpla initiere in arta pilotajului unei motociclete. De la sfaturi pentru alegerea motocicletei potrivite, la sfaturi privind felul in care trebuie sa va deplasati pe drumurile publice, de la micile reparatii, pe care le poti face fara a apela la ajutorul unui profesionist, pana la îmbunatatirile pe care le poti aduce motocicletei tale, dar si multe alte lucruri care ti se pot intampla in trafic, toate aceste informatii le gasesti prezentate de experti ai pilotajului, intr-o forma cat se poate de accesibila, fara formulari pretentioase sau care sa abunde în detalii tehnice.
Este un instrument obligatoriu pentru un motociclist aflat la inceput de drum si un ghid util pentru un motociclist experimentat.
blog comments powered by Disqus