sâmbătă, 29 august 2009

Noutati

Rezultatul anchetei lui MJ

Cercetarile s-au incheiat si acum este oficial: Michael Jackson a fost omorat prin intoxicatie cu multe anestezice. Nu ma apuc sa vi le insirui,ca oricum nu le tine minte nimeni :) Urmarile anchetei sunt multe: raportul medicilor legisti plus analizele toxicologice raman in custodia politiei din LA, medicul lui MJ o sa fie acuzat si arestat saptamana viitoare;la fel si fostul medic dermatolog.

Asta este rezumatul.Mai multe detalii pe care le stiti deja,gasiti aici

Madonna promoveaza toleranta

Se spune in presa ca,in cadrul concertului de la Bucuresti,Madonna le-a vorbit romanilor despre drepturile tiganilor,ca mai apoi sa injure fiindca,logic,oamenii au huiduit-o. Nu stiu ce o fi vrand ea sa respectam dar am observat ca pe la noi,dintre toate natiile,tiganii o duc cel mai bine, asa "discriminati" cum sunt.Ce oameni de alta etnie mai au palate si kile de aur pe ei? Sau ce alti oameni,din alte sate,sunt atat de periculosi incat nici politia nu intra pe acolo sa faca ordine? Si, in final,care alti oameni sfideaza asa tare legea incat isi permit sa poarte tot soiul de arme la ei fara sa umble dupa aprobari, sa faca oricat scandal ca nici macar amenda nu primesc si sa nu plateasca niciun fel de taxe? Bun,poate or fi si tigani mai saraci sau mai cuminti care nu-si permit sa faca din-astea,dar pana acum n-am vazut niciunul care sa fie discriminat in sens negativ.Ba din contra,sunt singura etnie care au locuri speciale la licee si universitati,iar asta e doar un exemplu de discriminare pozitiva.

Cu un singur lucru avea dreptate Madonna si anume ca toti trebuie tratati la fel.Adica daca unul te injura zilnic si te scoate din rabdari il pocnesti,indiferent ce natie e. Bineinteles,la fel si invers: daca unul ti-a facut un bine si are nevoie de tine,il ajuti,indiferent ce natie e. Asta e partea teoretica. La partea practica,orice tigan face cam ce vrea cu mare parte dintre romani fiindca stie ca nu pateste nimic.Acu pe bune,cati au tupeul sa comenteze macar, la un tigan? Cam asta inteleg prin toleranta: ii tratezi pe toti la fel, nu le oferi drepturi in plus la unii doar fiindca sunt minoritari.Daca ar fi romanii asa de ingusti la minte, de ce nu se aude in presa despre conflicte cu unguri,evrei sau tatari? Ca doar si aia-s tot minoritari,nu? ;)
blog comments powered by Disqus