sâmbătă, 29 august 2009

Din lumea afacerilor


Pentru cei care n-au si nici nu vor sa aiba vreo legatura cu afacerile ii informez ca a aparut un nou tip de serviciu foarte util oamenilor ocupati:outsourcingul.

Sistemul e simplu: faci cont pe RunMyErrand,il incarci cu "credit" preplatit.Atunci cand ai vreo treaba simpla si urgenta de rezolvat(duci hainele la curatatorie,scoti cainele..chestii din-astea),publici pe site ce are omul de facut si cu cat ai fi dispus sa-l platesti.Reteaua de "alergatori" primesc imediat un e-mail si un SMS si,de regula,cam in zece minute se ofera vreunul sa te ajute. Dupa ce problema a fost rezolvata,esti anuntat online si cei de la RunMyErrand ii transfera automat bani "alergatorului".

Serviciul asta este bun chiar si cand esti in postura de "alergator". Lucrezi fix cand vrei tu,fara obligatii si daca plata este prea mica,poti sa nu accepti sarcina.Dupa parerea mea, job-ul se potriveste oamenilor cu ceva mai mult timp liber,program scurt si in special elevilor sau chiar pensionarilor, de ce nu?

Cititi aici pentru mai multe detalii. Sper sa va fi fost de folos :)

Pentru cei cu mici tangente cu afacerile si aici ma refer la cei care au firme mici,bloguri din care vor sa scoata bani si cam orice altceva care necesita un brand. Am gasit un articol cu sfaturi pentru a construi un brand bun,care sa reprezinte in totalitate afacerea. Luati de cititi,daca va intereseaza :)
blog comments powered by Disqus