sâmbătă, 4 iulie 2009

Un aurolac socatAzi am scos oleaca nasul afara,pana la dentist,am vazut ca vremea era fix cum imi place mie (adica arida),m-am intors acasa,am intrebat-o incetisor pe mandra mea daca vrea la plimbare,mi-o raspuns DAAA!>:d< si am plecat amandoua(cred ca n-o luati de buna;motocicleta nu vorbeste... cel putin nu a mea)

Ne-am plimbat noi mult si bine dar veni momentul cand am ajuns acasa.Logic,prin ce locuri am umblat noi doua,nici mama semnalului n-are curaj sa stea dar odata intrate in oras mi-o venit mesaj de la Nonstop cica as avea un apel pierdut de (la) vecina.Opresc in fata garajului, sun fata sa vad ce vrea si incep sa vorbesc;asa,calare pe motocicleta si cu casca in cap astfel incat cine ma vedea, se jura ca vorbesc singura.De obicei mai bag telefonul intre ureche si chestia aia mare care ma face sa seman cu un extraterestru dar acum aveam hands-free si nu era nevoie.

Cat palavrageam noi ca gagicile acolo,apare un aurolac,la vreo douaj' de ani care se uita la mine.Am incheiat conversatia in urletele altor tigani de la tomberon Lasa,ba,fata in pace! ,m-am uitat oleaca la asta de langa mine si mi-am vazut de treaba. Am scos cheile din contact si,cu tot echipamentul pe mine,am fost sa descui garajul.Am deschis usa mica,m-am dezechipat,iar aurolacul: Cu cheile in mana,am deschis usile mari si m-am dus la motor. Aurolacul,in aceeasi stare de soc,se apropie de mandra mea dar apucasem deja sa ma sui in sa si s-o pornesc asa ca am plecat de pe loc destul de tare si am parcat-o extrem de rapid. Prin urmare,aurolacul tot era,doar ca de data asta combinat cu putina frica(o sarit de langa mine cand am plecat de pe loc).Scot cheile,le bag in geanta,trag usile de la garaj,aurolacul . L-am ignorat in continuare si cat ma chinuiam sa pun ultimul lacat,imi spune pe un ton atat de admirativ incat am crezut ca o sa lesine Esti cea mai frumoasa fata pe care am vazut-o :X . Tare,i-am raspuns doar Da,multumesc dar in gand:
-Fiindca sunt singura care n-o fugit de tine,nu?;))
blog comments powered by Disqus