sâmbătă, 27 iunie 2009

Ar mai fi fost o sansa...


Nu stiu cati ati auzit despre asta,dar criogenia exista.Fenomenul asta consta in inghetarea unui corp viu sau mort de maxim 24 de ore.In felul asta,trupul se conserva pe o perioada de cateva sute de ani.Metoda se aplica in speranta ca in viitor se va gasi o metoda de a invia acele corpuri. Experimentele efectuate pe pisici si caini au dat rezultate adica au readus la viata animalele,dar pe corpuri umane nu prea a fost voie.Cu toate acestea,cam 1000 de americani au fost de acord sa li se inghete corpurile dupa moarte(ca inainte nu e legal).

Printre acei oameni cica s-ar fi aflat si Michael Jackson dar doctorii s-au apucat sa-i faca autopsia si au trecut cele 24 de ore,cele care i-ar mai fi dat o sansa artistului de a invia.Ideea este ca trebuie conservat si creierul,nu doar ADN-ul.Problema este ca treaba nu pare a fi oficiala,optiunea lui de a fi criogenat reprezentand doar un zvon. O alta stire neoficiala ar fi faptul ca ii vor plastifia corpul.

Stiu,alta traznaie de-a oamenilor de stiinta.Sa v-o explic:) Mai sunt oameni pe lume care nu vor nici sa fie mancati de ganganii,nici arsi,nici sa dispara complet de pe Pamant.Ei,veselii nostri oameni de stiinta au gasit o solutie:il plastifiaza,dar nu ca pe foaie:) Dupa ce omul moare, se scot fluidele si grasimile din el,acestea fiind inlocuite cu plastic.Atata doar ca prin metoda asta nu prea se poate invia,avand in vedere ca acel plastic este foarte greu sau chiar imposibil de scos.

Si acu sursa,sa nu spuneti ca m-am apucat de facut stiri:D Vedeti astia mai fricosi nu intrati :)
blog comments powered by Disqus