miercuri, 13 mai 2009

Femeia stilataEste remarcata oriunde,desi sta discret deoparte.Este cam in fiecare grup si nu cred ca exista cineva care n-a intalnit-o.Este vorba de Femeia Stilata.
  • Ea se distinge din multime inca de la prima vedere,in special pentru ca are ceva aparte, un look care o caracterizeaza,i se potriveste si nu e neaparat in pas cu moda dar nici sarita din alte timpuri nu pare.Ea alege doar ce ii place si se asorteaza cu lucrurile din dulap,in final creand o tinuta traznet,cu bun gust.Desi din descriere se poate spune ca ea poarta lucruri simple,o femeie cu adevarat stilata isi permite unele "nebunii" cum ar fi mini-jupele,blugii tip con,buzele rosii si alte traznai.Pana si machiajul este bine realizat,cu umbre,armonizari de nuante si cu tot felul de trucuri menite sa dea impresia ca este machiata foarte sofisticat.
  • O femeie stilata,pe langa faptul ca are un look ce o caracterizeaza in totalitate,este si foarte manierata,mereu cu replica "in buzunar". De asemenea,nu urla,nu se agita,mai pe scurt este linistita dar,cu toate acestea,are simtul umorului si creaza o atmosfera sexy in jurul ei.
  • Ca orice alta persoana de sex feminin,poate fi zarita pe la petreceri,serviciu sau shopping dar o femeie stilata are ceva caracteristic,prin care se evidentiaza de celelalte chiar si in locurile astea.Spre exemplu,la petreceri poate fi gasita cu un pahar de vin rosu in mana,cu o tigara fina si subtire in cealalta,eventual discutand cu cineva.Dupa caz,daca e vorba de o domnisorica de liceu,cred ca mai degraba la ea in mana se gaseste paharul de suc si telefonul dar ma rog.La cumparaturi stie sa aleaga cel mai bun raport dintre calitate si pret.Spre deosebire de alte femei,nu se zgarceste la ce e mai ieftin,indiferent de calitate, aspect sau moda dar nici nu e snoaba sa cumpere ceva doar fiindca e scump si de firma.
In general,cam toate femeile isi doresc sa fie stilate si moderne,lucru dovedit de multitudinea revistelor pentru femei,implicit de vanzarile lor(daca nu se vindeau,multe dintre ele dadeau faliment) dar putine reusesc pentru ca se concentreaza doar pe a fi in pas cu moda,poarta ce vine bine pe manechine,nu pe ele si uneori vor sa fie originale,potrivind haine complet aiurea. Dar nu-i nimic,pentru toate este un inceput.
blog comments powered by Disqus